Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Πρόσκληση σε προβολή ταινίας μικρού μήκους δημιουργίας της Κινηματογραφικής Ομάδας του Μουσικού Σχολείου Χανίων


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11:30-14:00, στο πλαίσιο των προβολών μαθητικών ταινιών του 8ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, θα προβληθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χανίων η ταινία μικρού μήκους "Η δική μου φωνή", που δημιούργησαν οι μαθητές/μαθήτριες της Κινηματογραφικής Ομάδας του Μουσικού Σχολείου Χανίων .
Η ταινία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων «CineΜαθήματα» κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020. 
Η προβολή των ταινιών είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίου στην ιστοσελίδα www.chaniafilmfestival.com/ticketing. Οι ταινίες θα προβληθούν την ίδια ώρα και διαδικτυακά στη διεύθυνση www.chaniafilmfestival.com
Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την προστασία από τη διάδοση του Covid 19. Κατά τη διάρκεια των προβολών είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, ενώ κατά την είσοδο στους χώρους του Φεστιβάλ θα γίνεται και θερμομέτρηση. Επίσης, δεν θα υπάρχει δυνατότητα διαλείμματος, ενώ μετά την έναρξη των προβολών δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα. Η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής στους μαθητές/μαθήτριες της Κινηματογραφικής Ομάδας του Μουσικού Σχολείου Χανίων θα γίνει κατά την τελετή λήξης του 8ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στις 20:00. Και στην τελετή λήξης θα προβληθούν αποσπάσματα των μαθητικών ταινιών.