Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Επέτειος 200 Χρόνων από την Επανάσταση του 1821


Με αφορμή τη δραστηριότητα της επετείου των διακοσίων χρόνων από την επανάσταση του 1821 και δεδομένης της τεράστιας παιδαγωγικής αξίας αφενός και των γνωστών χαλεπών συνθηκών που επικρατούν τον τελευταίο χρόνο στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση αποφασίσαμε αυτή την βιντεοσκόπηση ως αντικατάσταση κάποιας δια ζώσης εκδήλωσης .

Αν η τόσο πλούσια ελληνική παραδοσιακή μουσική εμφωλεύει βιώματα και νοήματα, γλώσσας, ιστορίας, αξιών και συναισθημάτων και δεν περικλείει μόνο απλές νότες τότε δώσαμε στα παιδιά μας το καλύτερο δώρο. Ένα πολιτιστικό αγαθό που διαχρονικά μας μπολιάζει με όλα τα αντισώματα εκείνα που θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πνευματική πρόκληση. Ένας φωτεινός οδηγός ζωής και τρόπου ύπαρξης και συνύπαρξης.
Απευθύνω θερμές ευχαριστίες εκ βάθους καρδίας σε όλους τους συναδέλφους χωρίς τον κόπο και τον χρόνο των οποίων και πέραν του δέοντος δεν θα ήταν εφικτό το όλο εγχείρημα. Φυσικά σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές μας ανήκει ο έπαινος και να γνωρίζουν ότι κάθε σκαλοπάτι προόδου είναι ένα βραβείο.

Με εκτίμηση

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

Έχων τη γενική επιμέλεια και διδασκαλία εκκλησιαστικών ύμνων και τραγουδιών.

Επιμέλεια Πιάνου-Ακορντεόν: Ειρήνη Κόλλια

Διδασκαλία Φλάουτου: Σωφρόνιος Κίτσιος

Διδασκαλία Βιολιού: Δημήτριος Χατζηκύρκου

Διδασκαλία Βιολοντσέλου: Μαρία Σαράφοβα

Επιμέλεια Μπάσου ,Κιθάρας και Κρουστών: Άκης Πιτσάνης

Μίξη ήχου: Νικόλαος Σωτηρόπουλος και Νικόλ Σουλβατζή 

 Πλάνα με drone: Σπύρος Μπαλαμάτσης

Μοντάζ: Αθανάσιος Νικόπουλος και Στυλιανός Αθανασόπουλος