Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Ημέρες Erasmus στο Μουσικό Σχολείο Χανίων





Φέτος στα πλαίσια του εορτασμού των ημερών Erasmus (https://www.erasmusdays.eu/), το σχολείο μας συμμετείχε με τρεις δράσεις :

Την Παρασκευή 15 – 10 οι μαθητές μας Νταγκουνάκη Μιχ. Χατζηδάκη Γ. Λιδάκης Οδ. Μπατάκη Μαργ. Μποναφάτσος Ε. που συμμετείχαν το καλοκαίρι του 2021 στη Πορτογαλία στο πρόγραμμα “Gota de Água” της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χανίων, μοιράστηκαν την εμπειρία τους με τους συμμαθητές τους. Η εκδήλωση έχει δημοσιευτεί και εδώ μπορείτε να δείτε την παρουσίαση


Το Σάββατο 16 – 10 οι μαθητές μας που συμμετέχουν στο Erasmus+ με τίτλο «STEAM iSTEAMwork» είχαν διαδικτυακή συνάντηση με τους μαθητές από τις άλλες χώρες εταίρους του προγράμματος δηλαδή Ρουμανίας, Λιθουανίας, Ισπανίας, Τουρκίας και Πορτογαλίας και παίζοντας παιχνίδια με το Kahoot ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων Erasmus.


Την Πέμπτη 14 – 10 παλαιότερο πρόγραμμα Erasmus (έτη 2017 έως 2019) του σχολείου μας με τίτλο “I am here, too!” και εταίρους από Τουρκία - Ιταλία - Λιθουανία - Πολωνία - Πορτογαλία - Ελλάδα προβλήθηκε σε ειδική έκθεση στη πόλη Μερσίνη της Τουρκίας.


Υπεύθυνη καθηγήτρια: Ειρήνη Χαλακατεβάκη