Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Μαθητική Συναυλία Κιθάρας 27/03/2016




Την Κυριακή 27/3/16 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου συναυλία κιθάρας.

Εμφανίστηκαν μαθητές κιθάρας του Μουσικού Σχολείου από τις τάξεις και των τριών καθηγητών κιθάρας του Σχολείου (Μαρίας Παπουτσάκη, Νικόλ Σουβατζή, Λάμπρου Μπέκιου) σε έργα για σόλο κιθάρα, για δύο κιθάρες, σε ένα έργο για κιθάρα και βιολί και σε δύο τραγούδια για κιθάρα και φωνή. Επιπλέον παρουσίασε δύο έργα το κιθαριστικό σύνολο αρχαρίων (υπεύθυνοι καθηγητές Μαρία Παπουτσάκη και Ουρανία Μεϊμάρη). 

Οι μαθητές που εμφανίστηκαν είναι (με σειρά εμφάνισης): Χρυσή Αρχοντάκη, Φαίδων Αναστασάκης, Αριστοτέλης Γεωργόπουλος, Ειρήνη Ναϊσίδη, Κατερίνα Τσαραμανίδου, Ερμιόνη Μανουσάκη, Χρυσή Περογιαννάκη, Δάφνη Μαστοράκη, Νίκος Ρενιέρης, Μαρίζα Μουμουτζή, Μελίνα Παπαδονικολάκη, Γιάννης Θεοδωράκης, Έφη Ανδριανάκη, Δέσποινα Φραγγεδάκη, Δέσποινα Αλαμάγκου, Κουμανιώτης Λεωνίδας, Βενετία Φλεμετάκη (βιολί), Γιάννης Ροδουσάκης, Χρύσα Γκούμα (τραγούδι).

Μετά την συναυλία οι ακροατές δοκίμασαν τα κεράσματα που υπήρχαν στο μπουφέ που δημιουργήθηκε από εδέσματα που έφεραν οι γονείς των μαθητών που έπαιξαν στην συναυλία. Έτσι, καθηγητές γονείς και μαθητές είχαν την ευκαιρία να παραμείνουν στο Σχολείο και μετά το τέλος της συναυλίας και να συζητήσουν για την εμπειρία που αποκόμισαν οι μαθητές.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες της εκδήλωσης.