Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Εβδομάδα εθελοντισμού "Νοιάζομαι και Δρω" 12-18 Μαρτίου



Την Τρίτη 13/3 το Μουσικό Σχολείο Χανίων είχε τη χαρά να υποδεχτεί τους μικρούς μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου Χανίων, οι οποίοι με ενθουσιασμό παρακολούθησαν μουσικά σύνολα διαφόρων οργάνων. 'Ηταν ένα ιδιαίτερα θερμό κοινό με το οποίο ευχόμαστε να συμπράξουμε και πάλι σύντομα.

Επιπλέον, μαθητές, εκπαιδευτικοί και ηλικιωμένοι έφτιαξαν πασχαλινές λαμπάδες στον φιλόξενο χώρο του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων. Τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Την Τετάρτη 14/4 οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων συναντήθηκαν με τους ηλικιωμένους του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων. Νέοι και υπερήλικες διασκέδασαν μαζί υπό τους ήχους παραδοσιακών οργάνων σε μια εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση και πρωτίστως χαμόγελα. Η κ. Ασπασία Παπαδάκη, η πρώτη γυναίκα οργανοπαίκτρια της Κρήτης, έδωσε τη σκυτάλη στους νέους μας λυράρηδες.

Την Πέμπτη, οι μαθητές μας έδειξαν το αλληλέγγυο πρόσωπό τους και σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα και το Στέκι Μεταναστών πρόσφεραν οι ίδιοι φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. 

Μπράβο στα παιδιά για την προθυμία, την ανταπόκριση και το ήθος τους.