Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ευχαριστήριο Δ/νσης Μουσικού Σχολείου Χανίων


Η Δ/νση του Μουσικού Σχολείου Θερίσου (Χανίων) θα ήθελε να εκφράσει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της σε γονείς του σχολείου για την:

Α. Υποστήριξη Ευρωπαϊκών δράσεων του Σχολείου μας με την συμμετοχή μαθητών στο πρόγραμμα Erasmus με τίτλο I am here, too..
Β. Προσωπική συμμετοχή και εργασία σε πλήθος δράσεων που έγιναν την σχολική χρονιά 2017-2018 όπως ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε:
  • Βάψιμο – καλλωπισμός αιθουσών διδασκαλίας.
  • Χορηγία υλικών.
  • Επισκευή και συντήρηση θρανίων-καθισμάτων.
  • Επικουρική δράση σε συνεργασίες και επαφές με φορείς όπως το Πολυτεχνείο Κρήτης, τα ΑΤΕΙ Χανίων, η Αντιπεριφέρεια Χανίων κ.α.
  • Συμμετοχή σε δράσεις εθελοντικού/φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγιναν από το σχολείο μας.

Επίσης θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στο Σύλλογο Γονέων του σχολείου για την:

Α. Προσφορά 550 Ευρώ για αγορά εκπαιδευτικού υλικού για το Εργαστήριο Πληροφορικής.
Β. Οικονομική συνεισφορά στην πραγματοποίηση δυο(2) από τα έξι(6) Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν για το Σχ. Έτος 2017- 2018 στο σχολείο μας και ειδικότερα στα: «Μαθαίνω μουσική μέσα από μια χορωδία» και «Μαθητικός Τύπος» με συντονίστριες εκπαιδευτικούς τις Νικολουδάκη Γεωργία και Ντάμπου Μαρία αντίστοιχα.
Γ. Δωρεά φορητού υπολογιστή (laptop).

Τέλος θα ήθελε να προτρέψει ακόμα περισσότερους γονείς να εμπλακούν στις δράσεις (Ευρωπαϊκής Συνεργασίας, Διακρατικής Συνεργασίας κ.α.)  που θα γίνουν την νέα σχολική χρονιά.