Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων για νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

θα θέλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με αλλαγές και προσθήκες δρομολογίων που θα γίνουν και αφορούν μαθητές που κατοικούν σε υπεραστικές περιοχές του Νομού Χανίων αλλά και αστικές περιοχές του βόρειου οδικού άξονα (μαθητές αστικών περιοχών που παίρνουν δύο αστικά λεωφορεία) προς και από το Μουσικό Σχολείο .

Ακρωτήρι

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, όσοι μαθητές κατοικούν στο Ακρωτήρι σε περιοχές που δεν καλύπτονται από λεωφορεία των αστικών γραμμών, μπορούν να χρησιμοποιούν το λεωφορείο που μεταφέρει μαθητές από το Ακρωτήρι στο 7ο Γυμνάσιο στο Κουμπελή, σύμφωνα με τα παρακάτω δρομολόγια 
  1. (Αναχώρηση 7:20) Στέρνες – Παζινός – Αεροδρόμιο - Αρώνι – Πιθάρι – Μουσικό Σχολείο - Κουμπελή
  2. (Αναχώρηση 7:15) Χωρδάκι – Ριζόσκλοκο – Καλλόρουμα - Μουζουράς – Μουσικό Σχολείο – Κουμπελή
Επίσης ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, όσοι κατοικούν στις περιοχές Σταυρό, Καλαθάς και Χωραφάκια μπορούν να εξυπηρετούνται από το τακτικό δρομολόγιο των υπεραστικών γραμμών, που ξεκινά από το Σταυρό στις 7:20 και σταματούν στη στάση Ηλιάκη (οδός Ακρωτηρίου 165).

Για το ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ (επιστροφή) θα υπάρξει νέα γραμμή που θα μεταφέρει τους μαθητές από το Μουσικό Σχολείο προς το Ακρωτήρι σύμφωνα με το παρακάτω δρομολόγιο:

Μουσικό Σχολείο – Πιθάρι – Αρώνι – Στέρνες – Παζινός –– Μουζουράς –. Σταυρός – Χωραφάκια – Καλαθάς
Το λεωφορείο θα αναχωρεί 10 λεπτά μετά το τέλος του ωραρίου.
Έναρξη δρομολόγιου Τετάρτη 16/10/2019.

Βόρειος Άξονας Νομού Χανίων

Οι μαθητές που κατοικούν στις παρακάτω περιοχές που υπάγονται σε δρομολόγια υπεραστικών λεωφορείων αλλά και όσοι κατοικούν στις συγκεκριμένες αστικές περιοχές όπως αναφέρονται παρακάτω, μπορούν να χρησιμοποιούν τη νέα υπεραστική γραμμή, για να φτάσουν στο Μουσικό Σχολείο ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

(Αναχώρηση 06:30) Νοχιά (πλατεία) – Κολυμπάρι – Ταυρωνίτης – Γεράνι – Πλατανιάς – Αγία Μαρίνα – Κάτω Σταλός – Καλαμάκι – Γαλατάς (πλατεία) – Δαράτσο – Κλαδισός (στάση FACTORY OUTLET) - Νέα Χώρα (Σελίνου, στάση ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΕΚΟ και στάση ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ) – ΚΤΕΛ – Μουσικό Σχολείο
ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
Αναχώρηση απογευματινού δρομολόγιου 10 λεπτά μετά το τέλος του ωραρίου.
Έναρξη δρομολόγιου Τετάρτη 16/10/2019.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που τα παραπάνω δρομολόγια τους αφορούν, πρέπει να μας ενημερώσουν εγγράφως σχετικά με τον τρόπο της μετακίνησης των μαθητών με βάσει τα παραπάνω δρομολόγια. Η επιλογή τους θα έχει ως αποτέλεσμα να έχουν οι μαθητές στην κατοχή τους και την αντίστοιχη κάρτα αστικών ή υπεραστικών λεωφορείων.

Επίσης όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να μετακινηθούν με τις παραπάνω υπεραστικές γραμμές, θα πρέπει να φέρουν φωτογραφία για να μπορούμε να χορηγήσουμε τις κάρτες μετακίνησης.


Παρακαλούμε συμπληρώστε την Υπεύθυνη Δήλωση. Οι μαθητές πρέπει να δώσουν την Υπεύθυνη Δήλωση και τη φωτογραφία μέχρι και την Τρίτη 15/10/2019 στην κα. Παπουτσάκη