Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Μουσικό Εργαστήρι για τους Υποψήφιους Μαθητές των Εξετάσεων Εισαγωγής στα Μουσικά Σχολεία από την ΕΕΜΕ

 


Με αφορμή τις επικείμενες εξετάσεις εισαγωγής στα Μουσικά Γυμνάσια, η Ομάδα των Μουσικών Σχολείων της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση (ΕΕΜΕ) διοργανώνει ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαστήριο για παιδιά με τον Γιάννη Μυγδάνη .

Μπορείς να βοηθήσεις τον μουσικό εξωγήινο να βρει τα ρομπότ του και να επιστρέψει στον πλανήτη του; Τι θα έκανες αν ήσουν ο μόνος που θα μπορούσες να σώσεις τα μικρά αβοήθητα ψαράκια από την πεινασμένη μουσική μέδουσα; Θα καταφέρεις να παίξεις τους μυστικούς ινδιάνικους ρυθμούς και να γίνεις μέλος της φυλής των Apache; Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, θα χωριστούμε σε ομάδες και θα παίξουμε με τρία διαδικτυακά παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από τον Γιάννη Μυγδάνη, ειδικά για την προετοιμασία των εξετάσεων εισαγωγής στα Μουσικά Γυμνάσια, τα οποία φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ΕΕΜΕ στο ακόλουθο link:


Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10 και 11 ετών. Απαραίτητοι όροι συμμετοχής είναι η φαντασία, όρεξη για παιχνίδι και η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας! To εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί μέσα από την πλατφόρμα zoom. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/Sz1Zr2yLma1ZmNpV9

Ευχαριστούμε πολύ!

Εκ μέρους της Ομάδας της ΕΕΜΕ για τα Μουσικά Σχολεία