Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Υπεύθυνες Δηλώσεις για συμπλήρωση από Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών


Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών όλων των τάξεων του Μουσικού Σχολείου Χανίων μέχρι την Παρασκευή 21/9/2018 να προσκομίσουν συμπληρωμένες τις παρακάτω υπεύθυνες δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες:

Α. Ενημερώνουν για τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους (κλικ εδώ)
Β. Δηλώνουν την επιθυμία τους οι μαθητές να σιτίζονται στο σχολείο, δεδομένου ότι όλοι έχουν το δικαίωμα της δωρεάν σίτισης, και τυχόν διατροφικές τους ανάγκες (κλικ εδώ)
Γ. Έντυπο γονικής συγκατάθεσης για ανάρτηση φωτό ή βίντεο στην σχολική ιστοσελίδα - προαιρετικό, εφόσον συμφωνείτε (κλικ εδώ)

Επίσης, παρακαλούνται οι μαθητές της Α Γυμνασίου και της Α Λυκείου να προσκομίσουν το Ατομικό Δελτίο Υγείας που είναι απαραίτητο για το μάθημα της Γυμναστικής.

Ενημερώνουμε ακόμα ότι:

Α. Οι γονείς των μαθητών της Β Γυμνασίου που έχουν σημαντική αιτία αλλαγής ατομικού οργάνου επιλογής (πχ λόγοι υγείας κτλ) πρέπει να καταθέσουν Υπεύθυνη Δήλωση Αλλαγής Ατομικού Οργάνου Επιλογής.
Β. Οι γονείς των μαθητών της Α Γυμνασίου που δεν έχουν ακόμα προσκομίσει Δήλωση Ατομικού Οργάνου ή επιθυμούν να τροποποιήσουν την υπάρχουσα Δήλωση πρέπει να καταθέσουν Υπεύθυνη Δήλωση.

Οι μεταβολές αυτές πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018.

Όλες τις υπεύθυνες δηλώσεις μπορείτε να τις δείτε και να τις κατεβάσετε από την επιλογή "ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ > Μαθητές"