Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Συμμετοχή Μουσικού Σχολείου Χανίων στο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Ηρακλείου 2022

 

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων εμπνέονται, συλλαμβάνουν ιδέες και δημιουργούν με σύμμαχο την τεχνολογία: την ψηφιακή τρισδιάστατη (3D) εκτύπωση! Οι καρποί αυτής της δημιουργικότητας εκτέθηκαν στα πλαίσια του φεστιβάλ «Ψηφιακής Δημιουργίας» που διοργανώθηκε στην πόλη του Ηρακλείου .


Πλήθος κόσμου που προσήλθε στο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου θαύμασε από κοντά τις πρωτότυπες δημιουργίες των μαθητών και έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τις λεπτομέρειες κατασκευής τους.


Οι μαθητές του σχολείου μας απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις εντυπωσιάζοντας με τις γνώσεις και τις ικανότητές τους. Η διαδικασία της τρισδιάστατης εκτύπωσης αποτέλεσε γόνιμη διέξοδο έκφρασης της δημιουργικότητάς τους και πολύτιμο εργαλείο για τη δυνατότητα αξιοποίησής της στην πράξη. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές Βλάχου Αλεξάνδρα, Γοδόση Αλέξανδρο, Καντεράκη Μυρτώ, Καστρινάκη Γαβριήλ, Κονταδά Αλέξανδρο, Πετράκη Αναστασία, Σφυράκη Γιώργο και Χατζηχριστοδούλου Ηρώ.Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγήτριες Αρετάκη Ιωάννα και Ευθυμάκη Μαρία.