Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Το Μουσικό Σχολείο Χανίων στην Τελική Φάση του Διαγωνισμού “Alan Turing” στην Πάτρα, Σάββατο 6 Μαΐου 2023



Οι μαθητές της Β' Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Χανίων, Κοκολογιαννάκης Κωνσταντίνος, Παπαγιάννης Αλέξανδρος και Περογιαννάκης Παναγιώτης, μετά την πρόκρισή τους από την Ά’ Φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθηματικής Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης ‘Alan Turing” 2023, κέρδισαν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια Κρήτης στην Ημιτελική (Β’) Φάση του διαγωνισμού που διεξήχθη δια ζώσης στην Πάτρα, το Σάββατο 06/05/2023 . Διαγωνίστηκαν στην επίλυση γρίφων με τους διακριθέντες μαθητές από την υπόλοιπη Ελλάδα και κέρδισαν την πρόκριση στην Τελική (Γ’) Φάση του Διαγωνισμού, ως μία από τις οχτώ καλύτερες ομάδες.

Η Τελική (Γ') Φάση του διαγωνισμού έλαβε χώρα αμέσως μετά τον Ημιτελικό και η ομάδα του σχολείου μας τα πήγε για μια ακόμα φορά εξαιρετικά, καταλαμβάνοντας την 5η θέση σε Πανελλαδικό επίπεδο!

Ως Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Χανίων, δίνουμε για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Επιπλέον, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Σχολείου Χανίων που κινητοποιήθηκε άμεσα και εξασφάλισε τους απαιτούμενους οικονομικούς πόρους για τη μετακίνηση της ομάδας μας στην Πάτρα. Έτσι, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση Πανελλήνιας εμβέλειας και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Μπράβο σε όλους!