Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Καταγραφή Αναγκών Μαθητών σε σχέση με την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης


Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι ψηφίστηκε η 13.4.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α ́ 84) που αναφέρει ότι: έπειτα από αιτιολογημένο αίτημα από το οποίο προκύπτει το απολύτως αναγκαίο πλήθος, δύναται ο Δ/ντης σχολικής μονάδας να αιτηθεί προμήθεια φορητών συσκευών (laptops, notebooks, netbooks ή tablets) ή/και συνδέσεων διαδικτύου, οι οποίες απαιτούνται για τη στήριξη μαθητών που έχουν ανάγκη .
Πρόθεση της Διεύθυνσης είναι να καταθέσει ανάλογο αίτημα προς τον Δήμο ΑΜΕΣΑ. Το αίτημα στην περίπτωση του Μουσικού Σχολείου Θερίσου, κατατίθεται στην οικεία Σχολική Επιτροπή του Δήμου Χανίων. Για αυτό το σκοπό η Διεύθυνση ζητά από γονείς/κηδεμόνες μαθητών/ριων που ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ την στήριξη αυτήν, να στειλουν e-mail στο λογαριασμό του σχολείου (mail [at] gym-mous-theris.chan.sch.gr) εως την Μ. Παρασκευη 17-04-2020 και ώρα 10:00π.μ. τα παρακάτω στοιχεία:

ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΗ/ΡΙΑΣ
ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΡΙΑΣ
ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΗ/ΡΙΑΣ
ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ (ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΛΛΕΙΨΗ)
ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
(ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΛΛΕΙΨΗ)







Σημείωση 1: Τα τυχόν προμηθευόμενα είδη παραδίδονται προς προσωρινή χρήση στους δικαιούχους μαθητές με ονομαστικά πρωτόκολλα παράδοσης - παραλαβής, για όσο διάστημα αυτό απαιτείται.

Σημείωση 2: Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου δεν αναφέρει τα κινητά τηλέφωνα ως φορητή συσκευή για χρήση σε εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Σημείωση 3: Τα στοιχεία που θα στείλετε θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για τις ανάγκες συμπλήρωσης του πλήθους φορητών συσκευών για το αίτημα προς τον Δήμο Χανίων.


Ο Διευθυντής
Ανδρεδάκης Γιώργος
ΠΕ04.02 Χημικός